2009-08-21 17:47:53• hírek • Parajdi Andrea

Csoportmérkőzésekkel indítottak

Határon innen és határon túlról is jelentkeztek csapatok a Show Time Entertainment Factory programszervező cég által első alkalommal megszervezett Nemzetközi Lábröplabda Bajnokságra.

A július végén megszervezett lányokat tömörítő Strandröplabda Bajnokság folytatásaként, ezúttal a férfiaknak is sportolási versenylehetőséget biztosított a Show Time Entertainment Factory. Az augusztus 21 és 23 között zajló eseménynek ismét a szatmárnémeti Beach Club területe szolgál helyszínül.

A versenyre nyolc két fős csapat iratkozott be. Három csapat Magyarországról a közeli Nyíregyházáról, illetve a fővárosból, Budapestről érkezett. Az összecsapás augusztus 21-én, pénteken délután 16 óra környékén vette kezdetét. Először két négyes csoportban zajlanak a mérkőzések, ahonnan az első két legjobban szereplő csapat továbbjut.

Ezt követően az elődöntőben a csoportelsők a csoport-másodikokkal csapnak össze, majd a két győztes a vasárnapi döntőben mérkőzik meg a bajnoki címért. A csoportban harmadik, és negyedik helyen végzett csapatok az ötödik-nyolcadik helyért küzdenek majd. Az első három helyezett pénzbeli jutalomban részesül, illetve minden résztvevő a kupákon kívül minőségi labdát és pólót vihet haza.

Azoknak, akik szeretik az izgalmas meccseket mindenképpen megéri kilátogatni a szatmárnémeti strand területének nyugodt környezetében, ahol kellemes hétvégi kikapcsolódásban lehet részük.


Pénteken elkezdődött a szatmárnémeti strandon a Lábröplabda Bajnokság.
Pénteken elkezdődött a szatmárnémeti strandon a Lábröplabda Bajnokság


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: